• Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr Σαράντης - 1
  • Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr Σαράντης - 2
  • Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr Σαράντης - 1
  • Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr Σαράντης - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΣαράντης

Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr

Το Σαράντη παστέλι με μέλι 33,4gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε δάγκωμα. Η ποιότητα των υλικών και η προσεκτική παρασκευή του προϊόντος εξασφαλίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το Σαράντη παστέλι με μέλι τώρα και απολαύστε μια γευστική απόλαυση που δεν θα ξεχάσετε!
15831
5201136360005
0,63 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρούμελης μελοκάρυδο 75gr

Το μελοκάρυδο της Ρούμελης σε συσκευασία 75γρ είναι ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζει την πλούσια γεύση του μελοκαρύδου με την παραδοσιακή γαστρονομία της περιοχής της Ρούμελης. Αυτό το γλυκό προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης, ιδανική για όσους αναζητούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά.

Τιμή 1,54 €

Jannis παστέλι με φυστίκια 70gr

Πηγή φυτικών ινών

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 0,67 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 70gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto basilico genovese 190gr

BARILLA. Η σάλτσα Pesto Basilico Genovese χωρίς σκόρδο της Barilla θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας με τον αυθεντικό της χαρακτήρα. Με φρέσκα φύλλα βασιλικού, παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα συνοδεύει ιδανικά τα ζυμαρικά σας και χαρίζει μια απολαυστική γεύση σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της σάλτσας Pesto Basilico Genovese της Barilla και ανακαλύψτε τη μαγεία των ιταλικών γεύσεων στο πιάτο σας.
Τιμή 2,98 €

Knorr snack pot μπρόκολο και τυρί 62gr

Η Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την πλούσια γεύση του μπρόκολου και του τυριού σε ένα εύχρηστο ποτάκι που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese!
Τιμή 1,38 €
Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt Endless - 1 Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt Endless - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν περιποίησης για το δέρμα σας. Με την απαλή του σύνθεση και το ευχάριστο άρωμα του γάλακτος και του μελιού, αφήνει το δέρμα σας καθαρό, απαλό και ενυδατωμένο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, το Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt θα κάνει το μπάνιο σας μία ευχάριστη εμπειρία.

Κανονική τιμή 4,47 € Τιμή 3,91 €
  • -0,56 €
  • -0,56 €