• Select κρουτόν 500gr Select - 1
  • Select κρουτόν 500gr Select - 2
  • Select κρουτόν 500gr Select - 3
  • Select κρουτόν 500gr Select - 4
  • Select κρουτόν 500gr Select - 5
  • Select κρουτόν 500gr Select - 6
  • Select κρουτόν 500gr Select - 1
  • Select κρουτόν 500gr Select - 2
  • Select κρουτόν 500gr Select - 3
  • Select κρουτόν 500gr Select - 4
  • Select κρουτόν 500gr Select - 5
  • Select κρουτόν 500gr Select - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSelect

Select κρουτόν 500gr

Τα κρουτόν Select 500gr είναι η τέλεια προσθήκη στη σαλάτα σας. Με την τραγανή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση, τα κρουτόν Select θα κάνουν τη σαλάτα σας ακόμα πιο νόστιμη και πειραγμένη. Απολαύστε τα ως σνακ ή προσθέστε τα στο φαγητό σας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τα κρουτόν Select τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που απολαμβάνετε τις σαλάτες σας!
15880
5202386003469
3,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσατσάκης κριθαροκούλουρα ολικής άλεσης χωρίς συντηρητικά 600gr

Με προζύμι και άλευρα ολικής άλεσης , διπλοφουρνιστά χωρίς πρόσθετα ζάχαρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή δημιουργήστε ένα υγιεινό βραδινό με τριμμένη τομάτα πάνω στο παξιμάδι, φέτα, κάπαρη, ελαιόλαδο και ρίγανη.

Τιμή 2,88 €

Mamut κρουτόν με κρεμμύδι & σκόρδο 180gr

Τα κρουτόν με κρεμμύδι και σκόρδο της εταιρείας Mamut είναι ένα είδος σνακ που παρασκευάζεται από κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει κρουτόν με την προσθήκη γεύσης κρεμμυδιού και σκόρδου, προσφέροντας μια ιδιαίτερη και αρωματική νότα στο σνακ.

Τιμή 2,19 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €

Το Μάννα mini κριθαροκούλουρα 400gr

Το Μάννα mini κριθαροκούλουρα 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ! Με τη μοναδική του γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με ένα φλιτζάνι καφέ για το τέλειο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Το Μάννα Τσατσαρωνάκη!
Τιμή 2,77 €

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic flower 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 50 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Flower

Τιμή 3,21 €

Tns soft & cosy κάλτσες one size 1 ζευγάρι

Οι Tns soft & cosy κάλτσες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με μαλακό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, θα σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ζευγάρι και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και ζεστασιάς.
Τιμή 0,97 €

Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm

Η Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τις εστίες της καθαρές και λαμπερές. Με την απίστευτη ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Nava, αυτή η ξύστρα θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά της. Αγοράστε τώρα την Nava acer ξύστρα και απολαύστε καθαρές εστίες με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 2,67 €