• Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 1
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 2
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 3
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 4
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 5
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 6
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 7
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 8
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 9
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 10
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 1
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 2
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 3
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 4
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 5
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 6
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 7
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 8
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 9
  • Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ Sani - 10
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSani

Sani sensitive πάνα βρακάκι ακράτειας No1 small 14τεμ

Τα ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani Pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν έξτρα απορροφητικότητα, διακριτικότητα και φιλική προστασία στο δέρμα. Με ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών για έως και 8 ώρες αποδεδειγμένα. Επιπλέον, χάρη στη τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Με αποδεδειγμένη φιλικότητα στο δέρμα αφού διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, αλόη και βιταμίνη Ε για Sensitive προστασία στο δέρμα.

Για διαστάσεις περιφέρειας μέσης: 65-90cm.

4651
5201263086601
6,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Φορέστε το ειδικό εσώρουχο μιας χρήσης από τα πόδια προς τη λεκάνη, όπως θα φορούσατε ένα κοινό εσώρουχο, έχοντας την πλευρά με το αυτοκόλλητο προς τα πίσω.
2. Στερεώστε το ψηλά προς τη μέση, ώστε να πετύχετε καλή εφαρμογή στον καβάλο. Στρώστε τις σουρίτσες στη μέση, ώστε να εφαρμόσει ιδανικά στο σώμα.
3. Όταν θελήσετε να αλλάξετε το εσώρουχο, σκίστε τις δύο πλαϊνές ραφές, από τη μέση και προς τα κάτω. Ανοίξτε το εσώρουχο και αφαιρέστε το προσεκτικά.
4. Καθώς το απομακρύνετε από το σώμα σας, τυλίξτε το με προσοχή και κλείστε με το αυτοκόλλητο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται από τη ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΠΕΙΝΗΣ ΑΕ, Δεκέλειας 148, 136 78 Αχαρνές - Τηλ: 210 2419800 Τηλ. χωρίς χρέωση: 800-1184200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,47 €

Stroma pad απορροφητικά υποσέντονα No4 90x180cm 13τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα με εξαιρετικά απαλή και ανθεκτική σύνθεση, σχεδιασμένα για να προστατεύουν την επιδερμίδα από υγρασία και ερεθισμούς, ενώ εξασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή στο κρεβάτι ακόμα και σε περίπτωση συνεχούς κατάκλισης. 

Τιμή 4,92 €

Bodycare πάνα βρακάκι ακράτειας x-large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι έχουν δημιουργηθεί για τα άτομα εκείνα που παρά την μέτρια ή βαριάς μορφής ακράτειας θέλουν να έχουν μια δραστήρια ζωή και χρειάζονται αξιόπιστη και άνετη προστασία.

Τιμή 4,08 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την εξαιρετική του απορροφητικότητα και την ειδική του σχεδίαση, το Proson πάνα βρακάκι προσφέρει ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που σας προσφέρει το Proson!
Τιμή 13,85 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας medium 22τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας medium 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα και την προστασία του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Proson πάνα βρακάκι τώρα για να προσφέρετε το καλύτερο στο μωρό σας.
Τιμή 10,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης κορν φλάουρ 200gr

Το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ δένει υπέροχα τις σάλτσες, προσφέρει βελούδινη υφή στις σούπες και τη μαγιονέζα, μεταμορφώνει τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τις τούρτες και τις πουτίγκες σας. Με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ, το Κορν Φλάουρ δίνει λύσεις εύκολα, γρήγορα και γευστικά! Για κάθε επιτυχημένη συνταγή, εμπιστευτείτε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.\

Τιμή 1,08 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,38 €

Τυρολέζα φακές ψιλές 500gr

Οι φακές ψιλές Τυρολέζα σε συσκευασία 500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινή και θρεπτική πηγή πρωτεΐνης. Οι φακές είναι γνωστές για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, και αποτελούν βασικό συστατικό στη μεσογειακή διατροφή.

Τιμή 1,57 €

Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr

Το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώθετε άνετα και φροντισμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που σας προσφέρει άνεση και ποιότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 8,46 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €