• Blanx οδοντόκρεμα λεύκανση 75ml  - 1
  • Blanx οδοντόκρεμα λεύκανση 75ml  - 1

Blanx οδοντόκρεμα λεύκανση 75ml

Λευκαίνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο

Χαμηλή περιεκτικότητα σε λειαντικά συστατικά – δεν φθείρει το σμάλτο

Ενεργά συστατικά και ιόντα φθορίου αποκαθιστούν τη φυσική λευκότητα των δοντιών.

Εξειδικευμένη αντιβακτηριδιακή δράση κατά των μικροοργανισμών

35668
8017331022948
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η   BlanX   Whitening κλασσική   λευκαίνει φυσικά χωρίς χρήση χλωρίου ή λειαντικών που βλάπτουν το σμάλτο των δοντιών.

 Η BlanX®  βασίζεται σε μια μοναδική φόρμουλα με  εκχύλισμα Arctic lichen , ενός φυσικού , μη διαβρωτικού συστατικού που είναι συγχρόνως ασφαλές και αποτελεσματικό

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml

Η Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο. Με τη σύνθεσή της που περιέχει λευκαντικά κρύσταλλα, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για λευκές δόντια. Αποκτήστε τώρα την Colgate max white whitening crystals και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,68 €

Aquafresh οδοντόκρεμα triple protection fresh & minty 125ml

Η aquafresh Fresh & Minty είναι μια οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση, που προσφέρει τριπλή προστασία. Με sugar acid protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται από το φθόριο, προστατεύει από τα οξέα της πλάκας που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων, την βασική αιτία της τερηδόνας.

Τιμή 1,82 €

Aquafresh οδοντόκρεμα little teeth παιδική 3-5 χρονών 50ml

Η Aquafresh little teeth παιδική οδοντόκρεμα 3-5 χρονών 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των δοντιών των μικρών μας φίλων. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει τα δόντια και τα ούλα, το Aquafresh little teeth προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την καθημερινή περιποίηση της στοματικής υγιεινής των παιδιών μας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το Aquafresh little teeth για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 1,49 €

AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW + PROTECT ΑΜΕΣΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η Colgate Herbal 75ml Original οδοντόκρεμα είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με βότανα προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε υγιείς δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελο!

Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Τουμπουρλέκα ροξ 110gr

Ροξ της εταιρείας Τουμπουρλέκα με κακάο και καρύδια, τυλιγμένο σε φρέσκια σφολιάτα, σιροπιασμένο σε σιρόπι βανίλιας.

Τιμή 0,82 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €