• Gillette ανταλ/κα ξυραφακια fusion proglide power  4τεμ Gillette - 1
  • Gillette ανταλ/κα ξυραφακια fusion proglide power  4τεμ Gillette - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion proglide power 4τεμ


38252
7702018085576
17,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκι mach3 με ανταλλακτικές λεπίδες 5τεμ

Η Gillette mach3 μηχανή ξυρίσματος με 5 ανταλλακτικά είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο ξύρισμα χωρίς ενοχλήσεις. Με την προηγμένη τεχνολογία των 5 λεπίδων, σας προσφέρει ένα απόλυτα κοντινό ξύρισμα που διαρκεί. Αποκτήστε την Gillette mach3 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την απαλότητα που προσφέρει στο δέρμα σας.

Τιμή 12,57 €

Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml

Αφρός ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει μέντα φυσικής προέλευσης και νερό κάκτου. Προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Παράλληλα, βοηθά στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ προστατεύει από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς.

Τιμή 4,45 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 4τεμ

Το ανδρικό ξυραφάκι Gillette BlueII Plus διαθέτει 2 επιχρωμιωμένες λεπίδες μακράς διαρκείας, για να μην χρειάζεται να αλλάζετε την ξυριστική μηχανή σας τόσο συχνά. Διαθέτει λιπαντική ταινία Lubrastrip που προσφέρει απαλό ξύρισμα. Το ξυραφάκι διαθέτει λαβή Easy Grip για ευκολία κινήσεων.

Τιμή 1,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 10.2 κατάξανθο φυμέ 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Κύκλωψ φιαλόβουρτσα

Η Κύκλωψ φιαλόβουρτσα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Κύκλωψ φιαλόβουρτσας, κάθε κουζίνα θα λάμψει και κάθε μπάνιο θα είναι αψεγάδιαστο. Αποκτήστε την Κύκλωψ φιαλόβουρτσα σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 0,87 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ 225gr

Μπισκότο με υψηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά (70%), λίγες θερμίδες (μόνο 32 θερμίδες το ένα) και διακριτική γεύση που ταιριάζει άψογα με όλα τα ροφήματα.

Δοκιμάστε τα σε αγαπημένες συνταγές και απογειώστε το γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 1,32 €