• Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 1
  • Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 2
  • Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 3
  • Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 1
  • Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 2
  • Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την απίστευτη γεύση του καλαμποκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food!
23699
5203159030446
3,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito ξηροί καρποί μιξ με cranberries 50gr

Pelitto Mixed nuts with Cranberries ανάμικτοι καρποί και Cranberries.

Ξηροί καρποί (ωμά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρντισμένα κάσιους), αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και cranberries. Χωρίς αλάτι.

Τιμή 0,98 €

Arion food σταφίδες σουλτανίνα 500gr

Οι σταφίδες σουλτανίνα 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση και ποιότητα. Απολαύστε τις σε κάθε σας γεύμα ή σαν ενεργειακό σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τις σταφίδες Arion food να σας κερδίσουν με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους.
Τιμή 3,23 €

Royal αποξηραμένα δαμάσκηνα 400gr

Αποξηραμένα δαμάσκηνα της εταιρείας Artima, τα οποία έχουν σχήμα ελλειψοειδές, μωβ χρώμα και γλυκιά γεύση. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, αλλά και σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές. Αποτελούν καλή πηγή βιταμινών, έχουν υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Βάρος: 400gr

Τιμή 4,95 €

Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr

Απολαύστε τη γεύση του ηλιόσπορου ψημένου ανάλατου 500gr από την Arion food. Μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον ηλιόσπορο σε κάθε δική σας στιγμή, αφήστε τον να σας ταξιδέψει με τη γεύση και τη θρεπτική του αξία.
Τιμή 4,04 €

Sunsweet αποξηραμένα δαμάσκηνα 250gr

Τα Sunsweet αποξηραμένα δαμάσκηνα 250gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και τα θρεπτικά οφέλη των φρέσκων δαμασκηνών όλο το χρόνο. Με την πλούσια γεύση και την υγιεινή διατροφική αξία τους, τα Sunsweet αποξηραμένα δαμάσκηνα θα σας κάνουν να τα προτιμάτε κάθε μέρα. Απολαύστε τα ως σνακ, προσθέστε τα στα δημητριακά σας ή χρησιμοποιήστε τα στη μαγειρική για νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τα Sunsweet αποξηραμένα δαμάσκηνα τώρα και απολ
Τιμή 6,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml

Το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml της εταιρίας Vir είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύετε τα ρούχα σας και να τα κρατάτε απαλά και μυρωδάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με μαγνητικές ιδιότητες εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο, ενώ παράλληλα προσθέτει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml τώρα και απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 2,13 €
Dermomed κρεμοσάπουνο white musk 1lt Dermomed - 1 Dermomed κρεμοσάπουνο white musk 1lt Dermomed - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dermomed κρεμοσάπουνο white musk 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,86 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 1lt

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 6,32 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €