• Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη θρεπτική τους αξία, τα αμύγδαλα αποφλοιωμένα της Arion food θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα ως σνακ ή προσθέστε τα στα γεύματά σας για μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr τώρα!
23655
5203159029938
4,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food φυστίκια κροκερίνο 200gr

Τα Arion food φυστίκια κροκερίνο 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την τραγανή υφή και την πλούσια γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν!
Τιμή 1,65 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο ή σαν συνοδευτικό σε ένα ποτό με φίλους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,57 €

Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και τραγανά σνακ. Με την αλμυρή τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σνακ και να επιλέξετε τα Arion food στραγάλια ξανά και ξανά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο μπύρα για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,31 €

Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι 1kg

Οι Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι 1kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και θρεπτικά σνακ. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη καρπών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τους σαν μεσημεριανό σνακ, ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί, ή ακόμα και ως υγιεινή επιλογή στα παιδικά τους γεύματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τους Arion food ξηρούς καρπούς ανάμεικτους 1kg κ
Τιμή 8,49 €

Pellito μιξ ξηρών καρπών με cranberries 150gr

Το Pellito μιξ ξηρών καρπών με cranberries 150gr είναι ένα μείγμα από διάφορα είδη ξηρών καρπών σε συνδυασμό με cranberries. Τα ξηροί καρποί μπορεί να περιλαμβάνουν καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, καστανή κ.ά., ενώ τα cranberries είναι ένα είδος ξηρού καρπού που παραπέμπει σε μικρά κόκκινα φρούτα.

Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Gifflar ρολάκια κανέλας 260gr

Τα μίνι ψωμάκια κανέλας Pagen Gifflar είναι υπέροχα ψημένα και έχει μια υπέροχη νόστιμη γέμιση. Με καφέ, στο πικνίκ, με φίλους ή μόνο για τον εαυτό σου όταν έχεις διάθεση για κάτι γλυκό! Απλό και νόστιμο!

Τιμή 4,16 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml

Ζήσε τις αναμνήσεις σου με το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml. Μια μοναδική εμπειρία αφήνει την επιδερμίδα σας αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Απολαύστε την πλούσια αφρώδη υφή και το ευχάριστο άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε μια θάλασσα αναμνήσεων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml.
Τιμή 2,59 €

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,96 €