• Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg

Οι αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την πλούσια θρεπτική τους αξία, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και γεύστε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν στο γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Arion food!
23659
5203159029952
26,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη 200gr

Η ψίχα φουντουκιού Arion food 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε την τραγανή γεύση του φουντουκιού σας. Με ποικιλία συνταγών και υψηλή ποιότητα, αυτή η ψίχα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα φουντούκια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,32 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 1kg

Τα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ψίχα της Arion food είναι η τέλεια προσθήκη στη διατροφή σας. Φρέσκα, τραγανά και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, αυτά τα αμύγδαλα θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και δώστε μια νότα υγείας και γεύσης στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση τους!
Τιμή 24,24 €

Sdoukos nuts for snack αμύγδαλο ωμό 275gr

Τα Sdoukos nuts for snack αμύγδαλα είναι ο τέλειος συνδυασμός νόστιμης γεύσης και υγιεινής διατροφής. Με μια μόνο δοση, θα νιώσετε την ενέργεια και την ικανοποίηση που προσφέρουν αυτά τα υπέροχα αμύγδαλα. Απολαύστε τα ωμά, χωρίς πρόσθετα συστατικά, για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε.
Τιμή 6,43 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 500gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 500gr είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και μόνο του ως ελαφρύ σνακ. Αγοράστε τώρα το Arion food πασατέμπος και αφήστε τη γεύση του να σας μαγέψει!
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του βαλσαμικού ξινού, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ευχάριστη οξύτητα σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 3,61 €

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό

Ένα βιδωτό σέικερ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανακατεύει ή να αναμειγνύει διάφορα υγρά ή συστατικά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά και άλλα. Ο βιδωτός σέικερ διαθέτει ένα καπάκι που σφραγίζει σφιχτά το εσωτερικό, ένα βιδωτό κομμάτι που συνδέεται με το καπάκι και μπορεί να σφίξει και ξεσφίξει εύκολα και ένα ποτήρι που χωρά τα υγρά συστατικά.

Τιμή 0,80 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του γκολφ. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά!
Τιμή 0,50 €