• Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr

Οι αποφλοιωμένες αμύγδαλες ψίχα από την Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση τους, αυτά τα αμύγδαλα ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων, σε σαλάτες ή ακόμα και σε γλυκά! Αγοράστε τώρα τα Arion food αμύγδαλα ψίχα και απολαύστε την υπέροχη γεύση και διατροφική αξία τους.
23657
5203159029983
3,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito φυστίκια με μουστάρδα & μέλι 50gr

Οι ξηροί καρποί είναι το πιο υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Υγιεινό γιατί οι ξηροί καρποί είναι απόλυτα φυσικοί. Θρεπτικό γιατί εκτός ενέργεια οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, σε βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να αποτελέσουν βασικό συστατικό μιας υγιεινής και ισορροπημένης δίαιτας.

Τιμή 0,50 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα ανάλατα 200gr είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ που δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν, αυτά τα φυστίκια θα σας κερδίσουν με τη γεύση και την τραγανή υφή τους. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ γευμάτων, σε συνταγές ή ακόμα και σαν topping σε σαλάτες. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food!
Τιμή 8,17 €

Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενθουσιαστείτε με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 5,01 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την απίστευτη γεύση του καλαμποκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food!
Τιμή 3,86 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr

Τα Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και υγιεινά σνακ. Η πλούσια γεύση του φουντουκιού συνδυάζεται με την τραγανή υφή της ψίχας, προσφέροντας μια μοναδική απόλαυση. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Arion food.
Τιμή 4,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €
Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1 Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για την κουζίνα spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,80 € Τιμή 2,19 €
  • -0,61 €
  • -0,61 €

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Le farine polselli αλεύρι super 5kg

Το Le farine polselli αλεύρι super 5kg της εταιρίας Polselli είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες με το Le farine polselli!
Τιμή 12,13 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €