• Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml Tesori - 1
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με βάση την αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν μια μοναδική λάμψη και απαλότητα που θα σας εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθ
24708
8008970055312
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό ρούχων ορχιδέα 1lt

Το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων ορχιδέα 1lt της εταιρίας Nuvoletta είναι η τέλεια επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με το μοναδικό άρωμα της ορχιδέας, τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια μοναδική φρεσκάδα που θα διαρκέσει. Η ειδική φόρμουλα του μαλακτικού θα κάνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ θα προστατεύσει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αγοράστε το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων ορχιδέα 1lt σήμερα και αφήστε τα ρούχα σας να απογειωθ
Τιμή 2,02 €

Novel μαλακτικό white musk 3lt

Μαλακτικό ρούχων με μοναδικό έντονο άρωμα μακράς διάρκειας.

Υψηλή μαλακωτική ιδιότητα.

Συσκευασία 30 πλύσεων.

Τιμή 4,51 €

Soft μαλακτικό ρούχων olio di argan 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων Olio di Argan 40μεζ σε συσκευασία 3lt είναι ένα προϊόν που περιέχει έλαιο αργκάν, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Το μαλακτικό αυτό ρούχων θα δώσει μια μοναδική αίσθηση μαλακίας στα ρούχα σας, ενώ θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα αργκάν. Ιδανικό για τη φροντίδα των ρούχων σας και για να τα κρατήσετε απαλά και φρέσκα.

Τιμή 3,21 €

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies 38μεζ 798ml

Με το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies, τα ρούχα σας θα αναδειχθούν σε ένα άρωμα φρεσκάδας και λάμψης. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών και του λεμονιού να σας αγκαλιάσει και να σας συνοδεύει κάθε μέρα. Με το Lenor, η εμπειρία πλυσίματος γίνεται μοναδική και αξέχαστη.
Τιμή 3,49 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €
Endless κρεμοσάπουνο fresh blue 4lt Endless - 1 Endless κρεμοσάπουνο fresh blue 4lt Endless - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Endless κρεμοσάπουνο μπλε φρεσκάδα 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Κανονική τιμή 4,47 € Τιμή 3,91 €
  • -0,56 €
  • -0,56 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Αλμωπία ανάμικτο τουρσί από το χωριό 680gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Αλμωπία ανάμικτου τουρσιού 680gr από το χωριό. Απολαύστε το μοναδικό αυτό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του!
Τιμή 2,66 €