• Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml Pantene - 1
  • Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml Pantene - 2
  • Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml Pantene - 1
  • Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml Pantene - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml

Η Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική της σύνθεση προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και υγιή. Αποκτήστε τώρα την Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml και απογειώστε την εμφάνισή σας!
38338
8001090377654
5,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Orzene beer μάσκα μαλλιών μπύρας για φθαρμένα μαλλιά 350ml

Η μάσκα μαλλιών Orzene beer με μπύρα είναι η ιδανική λύση για τα φθαρμένα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή της βοηθά στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγιή εμφάνιση. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την περιποίηση των μαλλιών σας!
Τιμή 4,98 €

Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την απόχρωση από την φθορά, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά με την Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml. Αποκτήστε τώρα την δική σας συσκευασία και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλ?
Τιμή 3,53 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών copper 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,50 €

Garnier botanic therapy μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml

Η Garnier μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml της εταιρίας Garnier Fructis είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η σύνθεσή της με γάλα αμυγδάλου θα δώσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και θρέψη, ενώ θα τα αφήσει απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα τη Garnier μάσκα μαλλιών και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,59 €

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποδια εμπριμε φροτε 60x76cm artist

Η πιο κομψή και μοντέρνα επιλογή για το σπίτι σας! Αυτό το Ποδιά εμπριμέ φροτέ 60x76cm artist θα δώσει μια άποψη πολυτέλειας και στυλ στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για κάθε σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 2,80 €

Mario noodles με λαχανικά 5x70gr

Οι Mario noodles με λαχανικά 5x70gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Απολαύστε τη νόστιμη γεύση των noodles σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά, για μια θρεπτική γεύση που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε γεύσεις από όλο τον κόσμο με τα Mario noodles με λαχανικά 5x70gr!
Τιμή 1,64 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €