• FAIRY TABS 24 PLATINUM+ DEEP CLEAN BLUE
  • FAIRY TABS 24 PLATINUM+ DEEP CLEAN BLUE
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

FAIRY TABS 24 PLATINUM+ DEEP CLEAN BLUE

49826
8001090844897
7,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη σαλατιερα φ18 1259σαλ18

Η Νεφέλη σαλατιέρα φ18 1259σαλ18 είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας με το μοντέρνο του design και την πρακτικότητά του. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα μπορείτε να σερβίρετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη συντήρηση το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τώρα τη Νεφέλη σαλατιέρα φ18 1259σαλ18 και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα ?
Τιμή 6,57 €

Φαγητοδοχειο inox + καπακι φ18,5cm 203119

Το φαγητοδοχείο inox με καπάκι διαμέτρου 18,5cm της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό, υγιεινό και εύκολο στη συντήρηση. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και το στιλάτο καπάκι του, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 5,38 €

ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL)

Το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL) είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουάν στην αγορά. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ειδική του σύνθεση θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα ενισχύσει την υγεία της τρίχας σας. Αγοράστε το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα passata 500ml

Ο τοματοχυμός πασσάτα απο την εταιρία Ρέα ελαφριάς συμπύκνωσης . Δεν περιέχει γλουτένη και άλλα αλλεργιογόνα ,έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και είναι ιδανική για όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες σας.

Τιμή 0,73 €

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €

Milka μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι 147gr

Η Milka είναι μάρκα σοκολάτας που ξεκίνησε από την Ελβετία το 1901 και κατέκτησε τον κόσμο. Παράγει επίσης μπισκότα και μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας. Η επωνυμία της προέρχεται από τα συνθετικά των δύο βασικών συστατικών της προϊόντος: «MILch (γάλα) και KAkao (κακάο ή σοκολάτα). Τα προιόντα "milka" είναι γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία, Το σύμβολο της μάρκας είναι μια μοβ αγελάδα με κουδούνι στο λαιμό της και τα παιδιά, κυρίως, ξετρελαίνονται με τα προιόντα.

Τιμή 1,41 €