• ΑΛΛΑΤΙΝΗ SOFT KINGS STAND (18TEM ΜΙΞ)
  • ΑΛΛΑΤΙΝΗ SOFT KINGS STAND (18TEM ΜΙΞ)

ΑΛΛΑΤΙΝΗ SOFT KINGS STAND (18TEM ΜΙΞ)

49535
5203064546056
29,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 8oz, είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η αντοχή του χαρτινού υλικού του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η συσκευασία των 50 τεμαχίων θα σας καλύψει για πολλές μέρες. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time!
Τιμή 1,27 €

Οδοντογλυφιδες bamboo μεντας με σελοφαν 1000τεμ

Οδοντογλυφίδες bamboo μεντας με σελοφάν 1000 τεμάχια από την εταιρία είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία σε άριστη κατάσταση. Με φυσικά υλικά όπως ο bamboo και η μέντα, αυτές οι οδοντογλυφίδες προσφέρουν μια φρέσκια αίσθηση και αποτελεσματική καθαριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σετ και να αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori άρωμα mirra 100ml

Ανατολιτικο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Πορτοκάλι, περγαμόντο και παιώνια. 

Μεσαίες νότες: Μύρο, κεχριμπάρι, βενζόη και οποπόναξ.

Νότες βάσης: Βανίλια, σανδαλόξυλο, μόσχος και κέδρος.

Τιμή 4,59 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια πορτοκάλι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα πορτοκάλι. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 48,5x13x1,5cm

Η ξύλινη επιφάνεια κοπής Nava terrestrial είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μάγειρα. Με τις διαστάσεις 48,5x13x1,5cm, προσφέρει άνετο χώρο για να προετοιμάσετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η φυσική ξύλινη επιφάνεια δίνει έναν ζεστό και φυσικό τόνο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 5,08 €

Νουνού ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 397gr

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Ζαχαρούχο παρασκευάζεται από γάλα άριστης ποιότητας, µε την προσθήκη ζάχαρης. Είναι ιδανικό για εύκολες και γρήγορες συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Μπορεί να καταναλωθεί ως ρόφηµα, να προστεθεί στο γάλα ή στον καφέ, να χρησιµοποιηθεί για επάλειψη στο ψωµί ή στις φρυγανιές.

Τιμή 2,18 €