• ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0.5lit - (12pack) (10+2)
  • ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0.5lit - (12pack) (10+2)

ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0.5lit - (12pack) (10+2)

49352
5200040345054
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

River flame καθαριστικο καμιναδας

"Το River flame καθαριστικό καμινάδας είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την καμινάδα σας καθαρή και λειτουργική. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της καμινάδας σας. Αποκτήστε το River flame και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο μαγειρέματος!"
Τιμή 2,97 €

Tns φαγητοδοχειο βαθυ 2lt 4 χρωματα vc-009

Η Tns φαγητοδοχείο βάθυ 2lt 4 χρωμάτων vc-009 είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 2 λίτρων και τα 4 όμορφα χρώματα, θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και να οργανώσετε την κουζίνα σας με στιλ. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

MINI FRUITIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg. - (ΦΡΟΥΤΑ)

MINI FRUITIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg - (ΦΡΟΥΤΑ): Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις MINI FRUITIES καραμέλες ζελέ! Με μια μοναδική γεύση φρούτων που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της νοστιμιάς, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να θέλετε να τις απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα το δικό σας 1kg συσκευασία και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τις MINI FRUITIES καραμέλες ζελέ!
Τιμή 5,43 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €