• ΣΕΙΚΕΡ INOX 500ML 1790
  • ΣΕΙΚΕΡ INOX 500ML 1790

ΣΕΙΚΕΡ INOX 500ML 1790

42617
5209800091972
6,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βιοδιασπωμενο fiber καπακι πιπιλα 8-12οz 50τεμ 80mm

Ανακαλύψτε το καινοτόμο βιοδιασπώμενο fiber καπάκι πιπίλα 8-12oz 50τεμ 80mm και απογειώστε την εμπειρία σας με τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την ευκολία χρήσης και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Knorr σάλτσα έτοιμη καρμπονάρα 88gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 3,90 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €