• TAFT ΑΦΡΟΣ 200ml - (Νο 4) (ULTRA)
  • TAFT ΑΦΡΟΣ 200ml - (Νο 4) (ULTRA)

TAFT ΑΦΡΟΣ 200ml - (Νο 4) (ULTRA)

49339
5410091770914
3,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
Τιμή 2,38 €

Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr, παστα

Το Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr είναι η ιδανική λύση για τον έλεγχο των ποντικών στον χώρο σας. Με την προηγμένη του σύνθεση, εξασφαλίζει αποτελεσματική εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων, προστατεύοντας τον χώρο σας από οποιαδήποτε επιδρομή. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο χωρίς ποντίκια.
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express νουντλς ποτ με κοτόπουλο & πράσινο κρεμμύδι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με γεύση κοτόπουλο και κρεμμύδι. Απολαύστε τα εύκολα και γρήγορα χάρη στη συσκευασία ποτ που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμο σε 3΄λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr

Τα Μπισκότα Μιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.

Τιμή 1,92 €

Okf smoothie mixed fruits green 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Green Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από τρία πράσινα φρούτα, δηλαδή ακτινίδιο, μήλο και μάνγκο. Το πράσινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού