• Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game
  • Godfall PS5 Game

Godfall PS5 Game

(Χρειάζεται συνδρομή PS Plus για Multiplayer)

Το Godfall είναι ένα ολοκαίνουριο looter-slasher νέας γενιάς, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο επικής φαντασίας γεμάτο από ηρωικούς ιππότες και αρχαία μαγεία. 

49309
5060760881603
15,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πλαστική τράπουλα royal σε θήκη 2τεμ

Μπείτε στον μαγικό κόσμο της πλαστικής τράπουλας Royal και ανακαλύψτε την απόλυτη διασκέδαση! Δώστε χρώμα στις βραδιές σας με αυτή την ποιοτική τράπουλα σε θήκη 2 τεμαχίων. Ιδανική για παιχνίδια με φίλους και οικογένεια, αυτή η τράπουλα θα σας κρατήσει συντροφιά σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
Τιμή 1,98 €

Luna αυγά δεινοσαύρων 1τεμ

Τα Luna αυγά δεινοσαύρων είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μεταφέρει στην εποχή των δεινοσαύρων. Με μια μόνο μπουκιά, θα νιώσετε τη γεύση της προιστορικής εποχής να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τα Luna αυγά δεινοσαύρων τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,96 €

God of War Hits Edition PS4 Game

Η περιπέτεια διαδραματίζεται αυτή την φορά στην παλιά Σκανδιναβία με πρωταγωνιστή τον θεό του πολέμου Kratos. Γηραιότερος, πιο ώριμος με μυστικά, συγκρατημένη οργή και έχοντας πάντα δίπλα του τον γιο του Atreus πλέον μακριά από την αρχαία Ελλάδα έχουν ως σκοπό να σκορπίσουν τις στάχτες της μητέρας του παιδιού στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. 

Τιμή 15,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σόδα 20gr

Η σόδα είναι ένα άλας που χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για διάφορους λόγους. Ένα πολύ κοινό χρήση είναι να χρησιμοποιείται ως αρτύματα σε ζύμες και ανακατεύεται με τα υγρά συστατικά για να προκαλέσει ανύψωση του ζυμάριου και να το καθιστά αφράτο. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ουδέτερος αφρικτικός παράγοντας για να αυξήσει τον όγκο των ζυμαρικών και των αρτοπροϊόντων.

Στη μαγειρική, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παράγοντας που καταπραΰνει την οξύτητα σε ορισμένα φαγητά. Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του φαγητού. 

Σε πολλές συνταγές μαγειρικής, η σόδα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής για να αποφευχθούν άσχημες εκπλήξεις στη γεύση του φαγητού.

Τιμή 0,31 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray purple passion 150ml

Το Fa deo spray 150ml purple passion 0% είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας κερδίσει με το εκπληκτικό του άρωμα και την αποτελεσματική του προστασία. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί φρέσκο και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα, με το Fa deo spray purple passion 0%. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία περιποίησης και φρεσκάδας που σας προσφέρει!
Τιμή 2,15 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο