• ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM
  • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM

48331
5213000740776
4,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ

Η LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία μονωτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της, η LOGO TAPE θα σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα και ασφαλή εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την LOGO TAPE για εξαιρετική απόδοση και αντοχή.
Τιμή 0,89 €

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG

Η WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία. Με την εγγύηση της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα σας εξυπηρετήσει άψογα σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τώρα τη WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ60 1KG και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,21 €

Tns θερμος ανοξειδωτος double wall 500ml stc2

Ανακαλύψτε τον Tns θερμό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος 500ml stc2 και απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας σε θερμοκρασία που διαρκεί. Η εξαιρετική ποιότητα και η στυλάτη σχεδίασή του θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Tns για τις καθημερινές σας ανάγκες.
Τιμή 7,62 €

Κορυφαία προϊόντα

DeLux χλώριο λεμόνι 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Με άρωμα λεμόνι

Τιμή 1,03 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού ξηρού οίνου Τζούλια Γεωργιάδη 500ml. Με μια μόνο γουλιά, αισθητική και αρώματα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Ελλάδας. Η εκλεπτυσμένη γεύση του θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ελληνικό ηλιόλουστο κήπο. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο ποτήρι σας.
Τιμή 2,64 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €