• PRACTIC ΛΟΣΙΟΝ  ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ 70ο 250ML
  • PRACTIC ΛΟΣΙΟΝ  ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ 70ο 250ML

PRACTIC ΛΟΣΙΟΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ 70ο 250ML

48234
5203399100701
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PC ΓΙΑ ΔΟΧΕΙΟ INOX 1/4 GN - (ΔΙΑΦΑΝΟ) (GNPLSS-14)

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το καπάκι PC για δοχείο inox 1/4 GN - (διαφανο) (GNPLSS-14) και δώστε στα πιάτα σας μια εντυπωσιακή παρουσία. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και πιο στιλάτη.
Τιμή 3,49 €

TNS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ - (05-950-2874)

Το TNS αρωματικό κερί σε γυάλινο ποτήρι είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την υπέροχη αρωματική του διάχυση. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία άρωματος που θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας στον χώρο σας. Με τον συνδυασμό του αρώματος και του κομψού γυάλινου ποτηριού, το TNS αρωματικό κερί αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση αρωμάτων στον χ
Τιμή 1,43 €

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

TNS ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΕΤΣΕΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (160x200cm) - (TNS-160)

Ανανεωτικό, αδιάβροχο σεντόνι πετσέτα από την Tns! Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει αυτό το προϊόν, διαστάσεων 160x200 εκατοστών. Ιδανικό για κάθε κρεβάτι και κάθε χώρο, το TNS σεντόνι πετσέτα αδιάβροχο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ανησυχίες!
Τιμή 10,10 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε υπέροχη υφή και γεύση στις αγαπημένες σας συνταγές. Το ψιλό σιμιγδάλι προσφέρει λεπτότερη υφή σε σχέση με το χονδρό, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα αρτοποιητικά και γλυκά.

Τιμή 0,82 €

Colorato ξύλινα κουτάλια φαγητού συσκευασμένα 1/1 16cm 100τεμ

Ανανεωτικά, οικολογικά κουτάλια φαγητού από βιοδιασπώμενο υλικό, ιδανικά για την προστασία του περιβάλλοντος. Με μήκος 16cm και πιστοποίηση FSC, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 100 τεμαχίων και απολαύστε την βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,45 €

Staedtler μολύβι ξύλινο noris HB με γόμα 12τεμ

Αποκτήστε τώρα το σετ μολυβιών Staedtler Noris HB 12τεμ με γόμα και απογειώστε τη δημιουργικότητά σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα μολύβια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γραφική δουλειά. Μην το σκέφτεστε, απλά προμηθευτείτε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γραφής!
Τιμή 7,33 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου φρούτων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,82 €