• VASELINE 50ML ORIGINAL
  • VASELINE 50ML ORIGINAL

VASELINE 50ML ORIGINAL

48101
42182627
1,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Playmobil play+give 2022 μεγας αλεξανδρος 70950

Ζήσε τις περιπέτειες του μεγάλου Αλεξάνδρου με το Playmobil play give 2022! Δημιούργησε τον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας με αυτό το σετ παιχνιδιού που θα σε ταξιδέψει σε μια εποχή ηρώων και μεγαλείου. Απόκτησε το τώρα και ζήσε τη μαγεία της ιστορίας!
Τιμή 12,88 €

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)

Η πιο cool οδοντόβουρτσα για τα μικρά σας super heroes! Με το αγαπημένο τους Spiderman σχέδιο, αυτή η παιδική οδοντόβουρτσα θα κάνει το βουρτσισμα των δοντιών μια απόλαυση. Το καπάκι της θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την οδοντική τους υγεία, ενώ οι μικροί σας ήρωες θα ενθουσιαστούν με το design της. Αποκτήστε τώρα την οδοντόβουρτσα Spiderman για να κάνετε το βουρτσισμα των δοντιών πιο διασκεδαστικό από ποτέ!
Τιμή 1,69 €

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ/ΠΑΓΩΤΟΥ 100τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τα όμορφα και πρακτικά ξύλινα κουταλάκια μικρά/παγωτού 100 τεμαχίων. Ιδανικά για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας γλυκών, αυτά τα κουταλάκια θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη νότα φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €

Misko σπαγγέτι No5 τρυπητά 500gr

Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!

Τιμή 1,26 €

VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO

Ανανεώστε τον χώρο σας με το VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO! Η επαγγελματική σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά την αλάτιαση και τις νερολυμένες κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Με το VIAKAL, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!

Τιμή 4,82 €