• My planet υγρό πιάτων platinum+ πράσινα φρούτα 425ml
  • My planet υγρό πιάτων platinum+ πράσινα φρούτα 425ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMy planet

My planet υγρό πιάτων platinum+ πράσινα φρούτα 425ml

48053
5201321942863
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bubble υγρό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό Πιάτων 4L με άρωμα Ξύδι, BUBBLE

Αξεπέραστη λάμψη για τα πιάτα, τρυφερή φροντίδα για τα χέρια.

Ουδέτερο pH

Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,82 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 400ml

Το Fairy υγρό πιάτων ρόδι 400ml θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και θα αναδείξει την ομορφιά τους. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθάρισμα και αντικολλητική προστασία, ενώ το άρωμα ρόδι θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Fairy να κάνει τη διαφορά στον καθημερινό σας καθαρισμό.
Τιμή 1,71 €

Svelto υγρό πιάτων με λεμόνι 5lt

Συμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό με πράσινο λεμόνι, κατάλληλο για το πλύσιμο σκευών κουζίνας στο χέρι. Διαλύει τα λίπη και απομακρύνει τις ξεραμένες τροφές. Εύκολο ξέβγαλμα χωρίς να αφήνει στίγµατα για εξαίσιο αποτέλεσμα.

Τιμή 12,30 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι & πορτοκάλι 800ml

Το Fairy υγρό πιάτων ρόδι πορτοκάλι εισαγωγής 800ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσθέτει ένα αναζωογονητικό άρωμα ροδάκινου και πορτοκαλιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο πλύσιμο των πιάτων!
Τιμή 3,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr

Οι μαύροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως μαύρα κολοκύθια, μαύρη καστανιά, μαύροι ηλιόσποροι κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μαύρων σπόρων βάρους 120 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 0,74 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός σακούλα 1lt

Ζωντανέψτε το δέρμα σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα βασιλικός πολτός 1lt. Αποκτήστε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του βασιλικού πολτού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο.
Τιμή 2,25 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,69 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ 7cm 200τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 7cm 200τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και άψογη κατασκευή, αυτά τα φορμάκια είναι ιδανικά για τη δημιουργία υπέροχων κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τις ζαχαροπλαστικές σας δεξιότητες!

Τιμή 0,49 €