• MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ
  • MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ

MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ

47921
5202505020346
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το OMO υγρό πλυντηρίου με άρωμα λεβάντας είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και φρέσκο αποτέλεσμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία του OMO εξασφαλίζει αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα. Αφήστε τη μαγεία της λεβάντας να αγκαλιάσει τα ρούχα σας και να δημιουργήσει ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το OMO υγρό πλυντηρίου τώρα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα κάθε φορά που τα φο
Τιμή 6,19 €

Καμινετο & φιαλη valve 500gr, piezzo

Η φιάλη valve 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τον χώρο τους. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η φιάλη θα σας προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 20,57 €

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (32gr.x12τεμ.) - (ΚΕΡΑΣΙ 0% ΖΑΧΑΡΗ)

Οι ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με γεύση ΚΕΡΑΣΙ και 0% ΖΑΧΑΡΗ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Με την απαλή γεύση του κερασιού, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με τον απαλό τους χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη γεύση τους. Απολαύστε τις χωρίς ενοχές και απολαύστε την γεύση του κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 12,10 €

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE25G-23)

Το TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση. Με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγάρι θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 0,30 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5701

Η Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5701 είναι το τέλειο δώρο για να δώσετε μια φρέσκια πινελιά στον χώρο σας. Με το ρεαλιστικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα προσθέσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Τιμή 1,04 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% 1kg

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για τη διατροφή σας. Το αλεύρι ολικής άλεσης διατηρεί όλα τα συστατικά του αλέσματος του σιταριού, περιλαμβάνοντας το κέλυφος, προσφέροντας έτσι υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,54 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €