• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CUBAN TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CUBAN TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CUBAN TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CUBAN TOBACCO! Απολαύστε τη γεύση του παραδοσιακού κουβανέζικου καπνού σε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό τσιγάρο που προσφέρει 600 τζούρες και περιέχει 20mg νικοτίνης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική ατμιστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
41023
5214002495558
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με το δροσερό άρωμα του πάγου. Με 8000 τζούρες και χωρίς νικοτίνη, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύσει παντού, χαρίζοντάς σας μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των φαγητών σας με ασφάλεια και άνεση. Με την προηγμένη τεχνολογία του Fresh Box, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και λει?
Τιμή 3,06 €

Omay αποσμητικό χώρου bonbon 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 90x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 90x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από ποιοτικό υλικό, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και άνετο κλείσιμο, οι σακούλες Lux-Plast θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,35 €

Figaro αφρός ξυρίσματος κλασική 400ml

Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και περιορίζει την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμα. 

Τιμή 2,08 €

Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με φρέσκο λεμόνι και αφράτη ζύμη, αυτό το πιτάκι θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr!
Τιμή 0,69 €