• TESORI BATH CREAM 250ml FIOR DI LOTO E KARITE Tesori - 1
  • TESORI BATH CREAM 250ml FIOR DI LOTO E KARITE Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

TESORI BATH CREAM 250ml FIOR DI LOTO E KARITE

Ζήστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της αίσθησης της φρεσκάδας με το TESORI BATH CREAM 250ml FIOR DI LOTO E KARITE. Αφεθείτε σε μια εμπειρία λουτρού που θα αγγίξει κάθε νεύρο του σώματός σας και θα σας αφήσει αναζωογονημένους και ανανεωμένους. Η μοναδική σύνθεση με φιόρ δι λότο και καριτέ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρών, ενώ η ενυδατική της δράση θα αφήσει το δέρμα σας μεταξένιο και λαμπερό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία λο?
40715
8008970000855
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΚΑΡΟΤΟ)

Η Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα 400gr με κοτόπουλο και καρότο είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ζουμερά καρότα, αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει ολοκληρωμένη διατροφή και γεύση που θα κερδίσει την καρδιά του σκύλου σας. Αγοράστε τώρα τη Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα και χαρίστε στον τετράποδο φίλο σας μια γευστική εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,30 €

Πουπουλο 65cm e-2651

Το Πουπουλο 65cm e-2651 είναι ένα εξαιρετικά μαλακό και άνετο προϊόν που θα σας προσφέρει έναν υπέροχο ύπνο κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του και την ποιότητα του υλικού, θα νιώσετε σαν να κοιμάστε σε ένα άναλαφρο σύννεφο. Αποκτήστε το Πουπουλο 65cm e-2651 σήμερα και απολαύστε μια αναζωογονητική και άνετη νυκτερινή ξεκούραση.
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Τιμή 1,31 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Απολαύστε την και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 3,28 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €