• PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr  - 1
  • PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr

Αφήστε το PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας με την απαλή του φόρμουλα και τον εκλεπτυσμένο άρωμά του. Απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας που σας προσφέρει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με το PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά.
40078
8714789700052
0,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΙΑΤΟ PEARL Νο5 (28,5cm)

Η Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας. Με διάμετρο 28,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν. Το μοντέρνο design της με το ματ φινίρισμα της δίνει έναν μοναδικό χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει στον κήπο σας. Αποκτήστε τώρα τη Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 και δώστε ένα ανανεωμένο και στιλάτο look στον εξωτερικό σας χώρο.
Τιμή 5,92 €

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ STORMING BUBBLEGUM 33GR

Η νέα γεύση τζιχλές Mentos Storming Bubblegum θα σας κατακλύσει με την έντονη γεύση της! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ζαχαρωτών με την αναζωογονητική γεύση του bubblegum που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Αποκτήστε τώρα τις Mentos Τζιχλές Storming Bubblegum 33gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 1,11 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με τη μοναδική γεύση της μαστίχας και τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Με κάθε δάγκωμα, οι αισθήσεις σας θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή ως γλυκό κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!

Τιμή 0,85 €

Sterk πιγκαλ lux

Η σειρά Sterk πιγκαλ lux της εταιρίας Sterk είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, το Sterk πιγκαλ lux θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής στο έπακρο!
Τιμή 1,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 4,00 €

Fanta αναψυκτικό grape 355ml

Η Fanta Grape είναι ένα αναζωογονητικό ταξίδι με έντονη γεύση και φυσικό άρωμα. Ανακάλυψε την απόλυτη δροσιά με γλυκόξινη αίσθηση σταφυλιού σε κάθε γουλιά και μωβ χρώμα που θα σου χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και απόλαυσης. Fantaσμαγορική γεύση για Fantaστική απόλαυση.

Τιμή 1,45 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,72 €

Endless υγρό καθαριστικό αλάτων 500ml

Το Endless υγρό καθαριστικό αλάτων 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των επιφανειών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους αλάτες και τους υπολείμματα από τις επιφάνειες, αφήνοντάς τις λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό που διαρκεί!

Τιμή 1,34 €