• ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ AMΥΓΔΑΛΟΥ 70gr (Χ3)  - 1
  • ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ AMΥΓΔΑΛΟΥ 70gr (Χ3)  - 1

ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ AMΥΓΔΑΛΟΥ 70gr (Χ3)

Η νέα σοκολάτα με αμύγδαλο σε συσκευασία τριών τεμαχίων θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα των αμυγδάλων και δώστε μια νότα γεύσης στην καθημερινότητά σας. Μην το χάσετε, αποκτήστε τώρα τη νέα σοκολάτα με αμύγδαλο και απολαύστε τη γεύση που θα σας κάνει να τη θέλετε ξανά και ξανά!
40069
1599
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταινια αλουμινοταινια primo 48mm x 5m

Η ταινία αλουμινόταινια Primo 48mm x 5m είναι η ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την ταινία αλουμινόταινια Primo και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 0,84 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Θηκη για ζαχαρη 50x80cm secs-001

Η θήκη για ζάχαρη 50x80cm secs-001 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε εργασία στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει προστασία και αποθήκευση για τη ζάχαρη σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τις διαστάσεις της να είναι 50x80cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο κουζίνας. Αποκτήστε τη θήκη για ζάχαρη secs-001 σήμερα και δώστε στην κουζίνα σας ένα νέο επίπεδο οργάνωσης και λειτουργικότητας.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων unstoppables 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Ανακαλύψτε τη μοναδική σύνθεση του Ariel υγρού 23μεζ με τα απίστευτα Unstoppables! Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει στα ρούχα σας, και αποκτήστε τώρα ένα δώρο με την αγορά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 13,29 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ

Σφουγγαράκι κουζίνας που καθαρίζει αποτελεσματικά με πράσινο συρματάκι. Δημιουργεί αφρό χάρη στο μεσαίο στρώμα που απορροφά πόσοτητα νερου λόγω του αφρώδους υλικού.

Τιμή 0,75 €

Stamos σπανακοτυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια παραδοσιακή γεύση από τον τόπο της Πηλίου. Με φρέσκο σπανάκι και γευστικό τυρί, η γεύση της Stamos σπανακοτυρόπιτας θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε δείμα. Απολαύστε μια νόστιμη και τραγανή πίτα που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση της!
Τιμή 4,63 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και άλλων προϊόντων, αυτό το σκεύος προσφέρει μεγάλη αντοχή και προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 5,96 €