• Tns μπωλ πλαστικο με καπακι 1,5lt 2160-19 Tns - 1
  • Tns μπωλ πλαστικο με καπακι 1,5lt 2160-19 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns μπωλ πλαστικο με καπακι 1,5lt 2160-19

Το Tns μπωλ πλαστικο με καπάκι 1,5lt 2160-19 είναι η ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και στυλ. Με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε χρήση, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και την ασφάλεια του περιεχομένου. Αποκτήστε το Tns μπωλ πλαστικο τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν ποιότητας και λειτουργικότητας.
35231
5204558346053
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stopper πορτας 2τεμ πεταλουδα

Η πεταλούδα Stopper πόρτας 2 τεμαχίων είναι ο απόλυτος φρουρός του σπιτιού σας. Με το μοναδικό του design και την αξιοπιστία της εταιρίας, το Stopper πόρτας προστατεύει το σπίτι σας από αδικαιολόγητες εισβολές. Μην αφήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας σε δεύτερη μοίρα, επενδύστε στο Stopper πόρτας και απολαύστε την ησυχία και την ασφάλεια που σας προσφέρει.
Τιμή 0,58 €

ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ)

Η τραγανή γκοφρέτα ROSHEN WAFERS SANDWICH σε γεύση βανίλιας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας καταπλήξει. Με την τραγανή υφή της γκοφρέτας και την εκλεπτυσμένη γεύση της βανίλιας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 142gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,38 €

Oral-B οδοντόβουρτσα 1-2-3 λευκή μέτρια

Η ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε την προφορά σας λαμπρή και υγιή. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριών επιπέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,89 €

SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN)

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Δοχείο για κανέλα 8x9cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το υπέροχο Δοχείο για κανέλα ή άχνη 8x9cm! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με το μοναδικό του design και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το δοχείο θα γίνει η αγαπημένη σας λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 2,40 €

Duck deep action gel με μέντα 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €