• Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131  - 1
  • Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131  - 1

Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Καπάκι αλουμινίου 50τεμ νο 131! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτό το καπάκι θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα προστατεύσει τα φαγητά σας από την υγρασία και τη σκόνη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για την κουζίνα σας! Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
34627
5213006894176
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος με λεβάντα 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό κουζίνας spray 750ml

Καθαριστικό κουζίνας 4σε1, χωρίς ενεργό χλώριο που συνδυάζει τη λιποκαθαριστική δράση με την απολύμανση.

Η μοναδική του σύνθεση, όχι μόνο διαλύει λίπη και αφαιρεί επίμονη βρωμιά, αλλά απολυμαίνει και τις επιφάνειες από βακτήρια με ένα μόνο πέρασμα, αφήνοντας την κουζίνα καθαρή.

Τιμή 2,79 €