• Endless μαλακτικο 3lt  παιωνια/ροζ  - 1
  • Endless μαλακτικο 3lt  παιωνια/ροζ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
33821
5202995107305
3,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline μαλακτικό βανίλια ορχιδέα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Βανίλια & Ορχιδέα, χάρη στο εξωτικό και όλο φρεσκάδα άρωμά του, θα σας κάνει να ονειρευτείτε μέρη μαγικά. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €

Lenor μαλακτικό ρούχων haute couture 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Haute Couture σε μέγεθος 55ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα σας. Με την ελληνική συσκευασία των 1155ml, θα απολαύσετε την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,82 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύει καθημερινά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Cajoline σήμερα και αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα!
Τιμή 2,18 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux σαπούνι white impress 80gr

Το Lux σαπούνι white impress 80gr είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας. Με την πλούσια, κρεμώδη σύνθεσή του, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μοναδική του μυρωδιά σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lux σαπούνι white impress 80gr σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια που αξίζετε.
Τιμή 0,41 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 5τεμ

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Hygiene Fresh διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Είναι ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κ.α) απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Τιμή 2,36 €

EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML

Η EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της. Με τη μοναδική συνδυαστική σύνθεσή της, αυτή η μπύρα θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με φίλους σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην απόλαυση μπύρας.
Τιμή 1,00 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €