• Καντηλα για κερι 190e  - 1
  • Καντηλα για κερι 190e  - 1

Καντηλα για κερι 190e

Η καντήλα για κερί 190ε είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καντήλα αυτή θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας διακοσμητική λεπτομέρεια. Αποκτήστε τώρα την καντήλα για κερί 190ε και αναβάθμιστε τον χώρο σας με ένα απλό και κομψό τρόπο!
28470
6426099001546
2,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex αφρος 200ml no 5 volume & repair

Ο Wellaflex αφρός 200ml no 5 volume & repair είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε όγκο και αναζωογόνηση στα μαλλιά σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφη και σίγουρη για το look σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,21 €

Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο

Αποκτήστε τώρα το σετ καρό πετσέτες κουζίνας Tns, το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με δύο λαμπερά κόκκινα και λευκά πετσετάκια 40x60cm, θα προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Πρακτικές και ευρύχωρες, αυτές οι πετσέτες είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,66 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή πιπεριά κόκκινη ψητή 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,19 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 15τεμ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS με κορδόνι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με μέγεθος 52x75 και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτές οι σακούλες θα σας ενθουσιάσουν με την αντοχή τους και την ευκολία χρήσης χάρη στο κορδόνι που διαθέτουν. Μην αφήνετε ποτέ τα απορρίμματα σας να μείνουν έξω από το σπίτι σας, αλλά αντιμετωπίστε τα με στυλ και πρακτικότητα με τη SANITAS!

Τιμή 1,63 €

Malizia αφρόλουτρο miele 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα MIELE, ένα προϊόν που υπόσχεται να σας προσφέρει μια απολαυστική, ζεστή και γλυκιά εμπειρία λουσίματος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τιμή 2,25 €