Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Mako
Υπάρχουν 11 προϊόντα.
Μακο καστανή ζάχαρη 500gr
Η καστανή ζάχαρη είναι μια εναλλακτική επιλογή στην λευκή ζάχαρη, με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, γλυκάνισα και σοκολατούχα εδέσματα, καθώς και σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει μία ζεστή, γήινη νότα. Η συσκευασία των 500gr είναι ιδανική για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα.
Μακο ρεβυθια χονδρα 500gr,
Μακο ρύζι basmati 500gr
Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη, πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια Μάκο στις αγαπημένες σας συνταγές.
Η εταιρεία φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας, σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών, που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.
Μακο ρύζι γλασέ 500gr
Ρύζι γλασέ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Το γλασέ έχει λευκό χρώμα και κόκκο στρογγυλό και παχουλό. Είναι ιδιαίτερα αμυλώδες, με πηκτική ιδιότητα, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για σούπες, πίτες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο. Προτιμάται και σε άλλα φαγητά όπως τα γεμιστά.
Μακο ρύζι καρολίνα 500gr
Ρύζι καρολίνα της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Πρόκειται για λευκό και μεσόσπερμο ρύζι. Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς όμως να λιώσει και έτσι δίνει ένα ζουμερό φαγητό. Όταν θέλετε να γεμίσετε λαχανικά σε συνταγές όπως λαχανοντολμάδες, γεμιστά, ντολμαδάκια, κολοκύθια αυγολέμονο, είναι το ρύζι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αρκεί να το διαχειριστείτε σωστά.
Μακο ρύζι μπονέτ 500gr
Ρύζι παρμπόιλντ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι προβρασμένο με την μέθοδο υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εμβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά του συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται πιο νόστιμο και σπυρωτό.
Μακο ρύζι νυχάκι 500gr
Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.