• Κουτάλα σάλτσας με ανοξείδωτη λαβή  - 1
  • Κουτάλα σάλτσας με ανοξείδωτη λαβή  - 1

Κουτάλα σάλτσας με ανοξείδωτη λαβή

Αποκτήστε την τέλεια κουτάλα σάλτσας με ανοξείδωτη λαβή για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας συνταγές με άνεση και στυλ. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα της κουτάλας θα σας κάνουν να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά, ενώ η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό της θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα αίσθηση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
17151
5203160022010
2,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer κουτάλα ζυμαρικών ανοξείδωτη 32,5cm

Η Nava acer κουτάλα ζυμαρικών ανοξείδωτη 32,5cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το ανθεκτικό υλικό της, η κουτάλα αυτή θα σας διευκολύνει στην προετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών. Αποκτήστε τώρα τη Nava acer κουτάλα ζυμαρικών και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,01 €

Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή

Η Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η κουτάλα θα σας ενθουσιάσει με την πρακτικότητά της και την άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Metano κουτάλα σούπας σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,70 €

Nava misty κουτάλα πλαστική τρυπητή 12x35cm

Η κουτάλα πλαστική τρυπητή Nava misty 12x35cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, η κουτάλα αυτή θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,69 €

Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm

Η Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κουτάλα τρυπητή είναι ο τέλειος σύντροφος για το μαγείρεμα σας. Με μήκος 34cm, είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα την Nava acer κουτάλα τρυπητή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,11 €

Tns σπάτουλα πλαστική 30cm

Η πλαστική σπάτουλα Tns 30cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική και ζαχαροπλαστική ανάγκη. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, η σπάτουλα Tns διαθέτει εργονομική λαβή για άνετη χρήση και αντοχή στη χρήση. Με τη σπάτουλα Tns, μπορείτε να ανακατέψετε, να αναμιγνύετε και να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τώρα την πλαστική σπάτουλα Tns 30cm και κάντε τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φρούτων του δάσους της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,64 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού