• HALLS (GR) ΜΑΣΟΥΡΙ ORIGINAL 33,5gr  - 1
  • HALLS (GR) ΜΑΣΟΥΡΙ ORIGINAL 33,5gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHalls

Halls καραμέλες κλασικές 33,5gr

HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ ORIGINAL 33,5gr: Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αυθεντικού μασούρι με τα HALLS Original. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το προϊόν θα σας δώσει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης σε κάθε τσίχλα. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να το ανακαλύψει!
40921
84164391
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups big babol kangaroo mix 200τεμ

Η Chupa Chups Big Babol Kangaroo Mix 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποικιλία σε ένα προϊόν. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και τον αγαπημένο κουαλαμπούρ υπό τη μορφή των Chupa Chups, αυτό το μείγμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Chupa Chups Big Babol Kangaroo Mix 200τεμ!
Τιμή 12,41 €

Trolli ζελεδάκι burger XXL 50gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger σε μεγάλο μέγεθος (8 x 7,5 x 4.5) για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και να χορτάσετε γεύση. Ιδανικό για κάθε στιγμή.

Τιμή 1,07 €

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x33,5gr

Οι Halls καραμέλες extra strong χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αναπνοή. Με την έντονη γεύση τους και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρουν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της ανακούφισης και της ενέργειας που χρειάζεστε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει!
Τιμή 13,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Kent boringer σαλέπι 12x20gr

Το Kent boringer σαλέπι 12x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Με μια μοναδική σύνθεση γεύσης και αρώματος, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών.
Τιμή 4,39 €

Arion food δημητριακά νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr της Arion food είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και θρεπτικότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food και ανακαλύψτε τα οφέλη για την υγεία σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια φρέσκια και υγιεινή επιλογή για το πρωινό σας!
Τιμή 1,76 €

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,89 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Wc net block wc pink flowers 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €