• Bic καλσον medias 15den xlarge μελι Bic - 1
  • Bic καλσον medias 15den xlarge μελι Bic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic καλσόν medias 15den xlarge μελί

Τα Bic καλσόν Medias 15den Xlarge σε μέλι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την άριστη εφαρμογή τους, τα καλσόν Bic Medias θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και πρακτικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.
32374
3086123350670
2,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 skin

Τα Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 skin της Di Dollina θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε περίσταση. Αναδείξτε το στυλ και την θηλυκότητά σας με τα Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 skin της Di Dollina.
Τιμή 4,75 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και εμπιστοσύνη σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και διαχρονικό κομμάτι από την Bic.
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν medias 15den medium μελί

Τα Bic καλσόν medias 15den medium μελι είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και άψογη ποιότητα, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,30 €

Bic καλσόν molas 20den small μελί

Ανανεωτικό, άνετο και στυλάτο, το Bic καλσόν molas 20den small μελι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και σικ όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρία Bic, αυτό το καλσόν θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ και την άνεσή σας!
Τιμή 2,95 €

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 γραφίτης

Το Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 σε γραφίτη χαρίζει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Di Dollina, αυτό το καλσόν θα αναδείξει το στυλ και την θηλυκότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στη γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 4,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 200x2,5 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 1,54 €

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.
Τιμή 10,45 €

Pantene σαμπουάν repair & protect για αδύναμα & ταλαιπωρημένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Αντιμετωπίζει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως το σπάσιμο και την έλλειψη απαλότητας και λάμψης.

Τιμή 3,63 €