• Ρακετα παραλιας 8mm greece φωσφοριζε 03,bset-8f-gr  - 1
  • Ρακετα παραλιας 8mm greece φωσφοριζε 03,bset-8f-gr  - 1

Ρακετα παραλιας 8mm greece φωσφοριζε 03,bset-8f-gr

Η ρακέτα παραλίας 8mm Greece φωσφορίζει στο σκοτάδι και είναι ιδανική για ατελείωτες ώρες διασκέδασης στην παραλία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την εξαιρετική ποιότητά της, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας στην παραλία!
32585
5203266260064
3,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γυαλακια θαλασσης διαφορα χρωματα 03,mg-1134

Τα γυαλάκια θαλάσσης διαφόρων χρωμάτων 03, mg-1134 είναι ιδανικά για τις βουτιές σας στη θάλασσα. Με μοντέρνο design και άνετη εφαρμογή, θα σας προστατεύουν από τον ήλιο και τα νερά. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε στην παραλία!
Τιμή 2,11 €

Πετσετα θαλασσης 300gr, 03,tow30x60/300

Η πετσέτα θαλάσσης 300gr, 03, τοw30x60/300 είναι ο απόλυτος σύντροφος για τις ηλιόλουστες μέρες σας στην παραλία. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα του ύφασματός της, θα σας προσφέρει άνεση και αίσθηση πολυτέλειας. Η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το τέλειο αξεσουάρ για τις ηλιόλουστες διακοπές τους.
Τιμή 7,16 €

Σχαρα ψησιματος μεσαια φουσκωτη 33x30

Αποκτήστε την τέλεια σχάρα ψησίματος μεσαία φουσκωτή 33x30 για απολαυστικές στιγμές μπάρμπεκιου! Με ανθεκτικό σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος, αυτή η σχάρα θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα σας στην ύπαιθρο με αυτήν την εξαιρετική σχάρα!
Τιμή 6,69 €

Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι με στόμιο

Η Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στο καθημερινό τους ποτήρι. Με το στόμιο της εταιρίας Tns, διασφαλίζετε την απόλυτη απόλαυση κάθε ποτού σας, ενώ το καπάκι της προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και ευκολία στη μεταφορά. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με την Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,06 €

Αναπνευστήρας θαλάσσης ενηλίκων

Αυτός ο αναπνευστήρας θαλάσσης είναι ο καλύτερος της αγοράς! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία κολυμβητή. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε ατελείωτες ώρες κάτω από το νερό!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

VEET ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML

Η Veet ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να έχουν λεία επιδερμίδα χωρίς την αναγκαιότητα της ξύρισης. Η εξαιρετική σύνθεσή της διασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν, ενώ η ειδική αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς κόπο και ενοχές.

Τιμή 6,43 €

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Luxe μαλακτικό ρούχων λεβάντα 60μεζ 3lt

Το Luxe μαλακτικό ρούχων λεβάντα 60μεζ 3lt είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Η μοναδική φόρμουλα του Luxe προσφέρει μακράς διάρκειας απαλότητα και άρωμα λεβάντας που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Αποκτήστε το Luxe μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 2,56 €
Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κανονική τιμή 1,74 € Τιμή 1,34 €
  • -0,40 €
  • -0,40 €

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο