• Tasty snacks πατατάκια crunchy max με γεύση τυρί 110gr Tasty Snacks - 1
  • Tasty snacks πατατάκια crunchy max με γεύση τυρί 110gr Tasty Snacks - 2
  • Tasty snacks πατατάκια crunchy max με γεύση τυρί 110gr Tasty Snacks - 1
  • Tasty snacks πατατάκια crunchy max με γεύση τυρί 110gr Tasty Snacks - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTasty Snacks

Tasty snacks πατατάκια crunchy max με γεύση τυρί 110gr

Γαριδάκια Crunchy Max. Μοναδική γεύση και τραγανότητα. Υπέροχο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας σας!

8899
5201024519621
1,70 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Τα Tasty snacks πατατάκια Crunchy Max με γεύση τυρί 110gr αναφέρονται σε πατατάκια που έχουν την χαρακτηριστική γεύση τυριού και προσφέρουν μια τραγανή και νόστιμη επιλογή σνακ. Τα πατατάκια με γεύση τυρί είναι δημοφιλή στα σνακ και προσφέρουν τη γεύση του τυριού με μια τραγανή υφή, που τα καθιστά δημοφιλή σε πολλούς καταναλωτές.

Αυτή η συσκευασία έχει βάρος 110 γραμμάρια και είναι κατάλληλη ως σνακ για να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Τα πατατάκια με γεύση τυρί είναι δημοφιλή ως συνοδευτικό για ποτά, σε πικ-νικ, σε ταινίες, και ως σνακ σε πολλές κοινωνικές και ατομικές περιστάσεις.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €

Extra τυρογαριδάκια 85gr

Τα Extra τυρογαριδάκια 85gr είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή του γαρίδας, θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για να απολαύσετε μόνοι σας ή να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα Extra τυρογαριδάκια 85gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,04 €

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Osram λάμπα led σφαιρική E27 13W 2700k

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μεγάλο χώρο, περίπου 15 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 125 μέχρι 132 watt ή μια αλογόνου από 75 μέχρι 79 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τιμή 3,17 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Arion food δημητριακά νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr της Arion food είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και θρεπτικότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food και ανακαλύψτε τα οφέλη για την υγεία σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια φρέσκια και υγιεινή επιλογή για το πρωινό σας!
Τιμή 1,76 €