• AROXOL ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 350ml  - 1
  • AROXOL ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 350ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol εντομοαπωθητικό spray 350ml

Το AROXOL ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 350ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική του σύνθεση, απωθεί τα έντομα μακριά από τον χώρο σας, χαρίζοντας σας ήρεμες νύχτες ύπνου και ηρεμία στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε ασφάλεια και ηρεμία στον χώρο σας!
40720
5201137061857
9,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spira εντομοαπωθητικό για κατσαρίδες και μυρμήγκια 300ml

Το Spira εντομοαπωθητικό είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες και μυρμήγκια στο σπίτι σας. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εξουδετερώνει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα και τους αποτρέπει από το να επιστρέψουν. Αποκτήστε το Spira εντομοαπωθητικό τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και άνετο χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 3,07 €

Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες

Η λύση για ένα χώρο χωρίς ενοχλητικά κουνούπια και σκνίπες είναι εδώ! Το Aroxol pure strong είναι η απόλυτη προστασία για 60 νύχτες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις. Μην αφήνετε τα έντομα να χαλάσουν την ηρεμία σας, επιλέξτε Aroxol pure strong για αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 5,55 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Spira mat ταμπλέτες ανταλλακτικές κίτρινες 2x30τεμ

Οι ανταλλακτικές ταμπλέτες Spira mat σε κίτρινο χρώμα θα ανανεώσουν τον χώρο σας με το φρέσκο και λαμπερό τους χρώμα. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι ταμπλέτες θα δώσουν νέα ζωή στο αγαπημένο σας Spira mat, εξασφαλίζοντας μια μακροχρόνια και αποτελεσματική χρήση. Αποκτήστε τώρα τις ανταλλακτικές ταμπλέτες Spira mat και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της κορυφαίας απόδοσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε.
Τιμή 4,13 €

Aroxol σκοροκτόνο φακελάκι με λεβάντα 3τεμ

Τα σκοροκτόνα AROXOL Full Season φακελάκια, προστατεύουν αποτελεσματικά από τον σκόρο τα μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ενώ παράλληλα αρωματίζουν διακριτικά τον χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχουν. Το δρων συστατικό, διαχέεται σταδιακά μέσω ειδικής διαπερατής συσκευασίας του φακέλου.

Κατάλληλα για ντουλάπες και συρτάρια. Δεν λεκιάζουν τα ρούχα.

Τιμή 2,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on invisible care floral touch 50ml

Το αποσμητικό Dove Invisible Floral είναι αόρατο σε 100 χρώματα. Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα. Αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Τιμή 2,03 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €