• AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr  - 1
  • AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick candle frsh forest xmas 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

21100
5999109541321
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θυμιατό πορσελάνης με σχέδιο 23-02168

Αναβαθμίστε την κομψότητα και το στυλ του χώρου σας με αυτό το υπέροχο θυμιατό πορσελάνης. Με το μοναδικό σχέδιο 23-02168, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εκλεπτυσμένο κομμάτι για τον χώρο σας.
Τιμή 5,05 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.
Τιμή 2,18 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα & μαλακτικό 10τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 1,95 €

Maxi χαρτί κουζίνας για επαγγελματική συσκευή 6x800gr

Το Maxi χαρτί κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με βάρος 6x800gr, προσφέρει μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα. Κάντε την καθημερινή σας εργασία στην κουζίνα ευκολότερη με το Maxi χαρτί κουζίνας.
Τιμή 14,62 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ζωτικότητα 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες.

Δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες).

Με μυκητιοκτόνο δράση.

Για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.

Χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €
Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1 Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-b Complete σε συσκευασία 2x500ml είναι ένα προϊόν που περιποιείται τη στοματική υγιεινή σας. Προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα, προστασία των ούλων και απομάκρυνση της πλάκας. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, αφήνει το στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 5,77 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

3άλφα φακές ψιλές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,25 €