• Paper popcorn box 26oz 50τεμ  - 1
  • Paper popcorn box 26oz 50τεμ  - 1

Χάρτινο κύπελλο για popcorn 26oz 50τεμ

Η χάρη και η πρακτικότητα των χάρτινων κουτιών popcorn 26oz 50 τεμαχίων θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία με αυτά τα κουτιά popcorn που προσφέρουν απόλυτη απόλαυση και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας σνακ με στυλ και ποιότητα.
20099
5213006896644
5,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

Fino party sparklers 18 κεριά

Τα Fino party sparklers 18 κεριά θα φωτίσουν τη βραδιά σας με λάμψη και μαγεία. Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε ειδική στιγμή με αυτά τα λαμπερά κεριά. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα ενθουσιαστούν με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους. Αγοράστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 0,98 €

Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ

Το Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα τους. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα μπωλ θα σας υπηρετήσουν για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας στην κουζίνα!
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr

Τα Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και τραγανό σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τέλεια υφή, θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,95 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά με καστορέλαιο & σφένδαμο 400ml

Το Botanic Therapy Maple Healer συνδυάζει:

- Καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες.

- Σιρόπι σφενδάμου, ένας θησαυρός ζωντάνιας, γνωστός για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,54 €

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,92 €

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού