• LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ml TEETH & GUM  - 1
  • LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ml TEETH & GUM  - 1

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ml TEETH & GUM

Σύνθεση με ήπια γεύση, χωρίς οινόπνευμα που, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια σε 2 εβδομάδες. 

Παρέχει προστασία για πιο γερά δόντια και πιο υγιή ούλα.

Περιέχει φθόριο, που ενδυναμώνει τα δόντια συμβάλλοντας στην προστασία από την τερηδόνα

Μειώνει την οδοντική πλάκα, διατηρώντας τα ούλα υγιή

Βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων των ούλων.

38420
5010123714383
3,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση με ήπια γεύση, χωρίς οινόπνευμα που, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια σε 2 εβδομάδες. 

  • Παρέχει προστασία για πιο γερά δόντια και πιο υγιή ούλα.
  • Περιέχει φθόριο, που ενδυναμώνει τα δόντια συμβάλλοντας στην προστασία από την τερηδόνα
  • Μειώνει την οδοντική πλάκα, διατηρώντας τα ούλα υγιή
  • Βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων των ούλων.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss mint 50 m

Το οδοντικό νήμα Oral-B Essential Floss Mint έχει μήκος 50 μέτρων και προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό με άρωμα μέντας. Είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια και τα ούλα σας, προσφέροντας έτσι έναν υγιές στόμα. Το οδοντικό νήμα Essential Floss Mint είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το βούρτσισμα.

Τιμή 1,72 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax soft mint 250ml

Ανανεωτική δροσιά με το Colgate Plax Soft Mint 500ml! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Η μοναδική φόρμουλα του Colgate Plax θα σας χαρίσει προστασία για ώρες, ενώ η γεύση Soft Mint θα σας αφήσει με αίσθηση δροσιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την καθημερινή σας περιποίηση σε ένα απόλυτα απολαυστικό τελετουργία.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάσκες μιας χρήσης 3ply 50τεμ

Αποκτήστε τώρα τις πιο αποτελεσματικές ΟΕΜ μάσκες μιας χρήσης 50τεμ για μέγιστη προστασία και άνεση. Απολαύστε την αίσθηση ασφάλειας κάθε φορά που τις φοράτε και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - προμηθευτείτε τώρα τις μάσκες που κάνουν τη διαφορά!

Τιμή 1,98 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

M&g label διορθωτική ταινία 5mmx12m

Η διορθωτική ταινία M&G είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε γραφείο και σπίτι. Με μήκος 12 μέτρων και πλάτος 5 χιλιοστών, η ταινία αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη για να καλύψετε κάθε λάθος γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί στον δρόμο σας προς την τελειότητα - αποκτήστε τη διορθωτική ταινία M&G σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,50 €

Θερμος 750ml

Η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό για πολλές ώρες! Με χωρητικότητα 750ml, αυτός ο θερμός είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε μετακίνηση. Ελαφρύς, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον αγαπημένο σας ρόφημα παντού και πάντα!
Τιμή 8,12 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο γλυκός σταρένιος τραχανάς Βλάχα είναι ιδανικός για σούπες και πιο ιδιαίτερα πιάτα όπως τραχανότο. 

Τιμή 2,99 €