• Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 1
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 2
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 3
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 4
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 5
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 6
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 1
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 2
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 3
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 4
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 5
  • Farcom oxycream No30 70ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom οξυζενέ oxycream No30 70ml

Το Oxycream της Farcom είναι οξειδωτική κρέμα για χρήση σε συνδυασμό με βαφές μαλλιών. Η υφή του είναι κρεμώδης και προσφέρει τέλεια εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένο.

4470
5202663070122
0,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το Oxycream της Farcom είναι οξειδωτική κρέμα για χρήση σε συνδυασμό με βαφές μαλλιών. Η υφή του είναι κρεμώδης και προσφέρει τέλεια εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss βαφή μαλλιών σε χρώμα καστανό ανοιχτό κόκκινο 5-72

Με τη βαφή μαλλιών Syoss σε χρώμα καστανό ανοιχτό κόκκινο 5-72, ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα. Η προηγμένη φόρμουλα της Syoss εξασφαλίζει μακράς διαρκείας χρώμα, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη με τη βαφή μαλλιών Syoss και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo5 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο5 60ml είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη στα μαλλιά τους. Η προηγμένη φόρμουλα της Farcom εξασφαλίζει μακράς διάρκειας αποτελέσματα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα. Ανακαλύψτε τη μαγεία της βαφής μαλλιών με την Farcom professional και αναδείξτε την ομορφιά σας με στυλ και εντυπωσιακά χρώματα.
Τιμή 2,66 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo4 60ml

Η Farcom Professional βαφή μαλλιών Νο4 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή προσφέρει μια μοναδική αίσθηση λάμψης και απαλότητας, ενώ παράλληλα προσφέρει μακράς διάρκειας αποτελέσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε τη Farcom Professional βαφή μαλλιών Νο4 60ml και ανανεώστε την εμφάνισή σας άμεσα!
Τιμή 2,66 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Σουρωτή αναψυκτικό 6x330ml

Νερό φυσικό, ανθρακούχο, πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ωφέλιμο και αναζωογονητικό. Με ντελικάτη γεύση και ασύγκριτη δροσιά.

Τιμή 4,02 €

Farcom γαλάκτωμα μαλλιών monika balsam 500ml

Το Farcom γαλάκτωμα μαλλιών Monika Balsam 500ml είναι μια περιποιητική κρέμα για τα μαλλιά, σχεδιασμένη για να προσφέρει ενυδάτωση και ευκολία στο χτένισμα. Πιθανώς να περιλαμβάνει ενεργά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση και τη θρέψη των μαλλιών.

Τιμή 1,41 €

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων πράσινη 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance Ανοιξιατικη Φρεσκάδα με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 2x51ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας hawaii 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και δροσερή. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα σας.
Τιμή 2,18 €