• Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 1
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 2
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 3
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 4
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 5
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 6
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 7
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 8
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 1
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 2
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 3
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 4
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 5
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 6
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 7
  • Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ Gillette - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες venus smooth 4τεμ

Τα ανταλλακτικά της γυναικείας ξυριστικής μηχανής Gillette Venus Smooth είναι τα πρώτα με 3 λεπίδες σχεδιασμένα ειδικά για γυναίκες. Διαθέτουν 3 λεπίδες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και περιβάλλονται από προστατευτικά μαξιλάρια που λειαίνουν την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα με μια μόνο κίνηση. Διαθέτει, επίσης, μια μπλε ταινία ένδειξης που ξεθωριάζει ώστε να γνωρίζετε πότε σταματάτε να απολαμβάνετε το τέλειο ξύρισμα Venus.

11818
7702018363759
11,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλ. Kαταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκι venus με ανταλλακτικές λεπίδες 2τεμ

Τα Gillette Ξυραφάκια Venus είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μηχανή 2 ανταλλακτικών, θα αισθανθείτε την απόλυτη απαλότητα κάθε φορά που ξυρίζεστε. Αφήστε το Gillette Venus να σας κάνει να νιώσετε αυτή την αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος!
Τιμή 8,30 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για το πρόσωπο normal 12τεμ

Η Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για το πρόσωπο normal 12τεμ είναι η ιδανική λύση για να αποκτήσετε λείο και απαλό δέρμα στο πρόσωπο. Με την εξειδικευμένη φόρμουλα της Veet, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Αποχαιρετήστε τα ανεπιθύμητα τρίχωμα και απολαύστε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και ομορφιάς. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εμπειρία σας με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert!
Τιμή 5,63 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία της μάρκας Bic εγγυώνται ένα άνετο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 0,96 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια normal 12τεμ

Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια! Η επαγγελματική ποιότητα των ταινιών Veet θα σας χαρίσει αποτελέσματα που διαρκούν, ενώ η φόρμουλα για normal επιδερμίδα θα φροντίσει για την απαλότητα και την φρεσκάδα των ποδιών σας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 12 τεμαχίων και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης με τις Veet!
Τιμή 5,63 €
Bic ξυραφακια miss soleil 3τεμ sensitive aqua colours Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic ξυραφάκια miss soleil sensitive 3τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την απαλότητα με τα Bic ξυραφάκια Miss Soleil 3τεμ Sensitive Aqua Colours. Η ειδική σχεδίαση τους εξασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη ευχαρίστηση κατά τη χρήση. Αποκτήστε τώρα την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος με τα Bic Miss Soleil!
Κανονική τιμή 3,79 € Τιμή 3,21 €
  • -0,58 €
  • -0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis μπάρα πρωτεΐνης με ξηρούς καρπούς χωρίς ζάχαρη 28gr

Η μπάρα πρωτεΐνης Jannis είναι η τέλεια επιλογή για να αναζωογονήσετε το σώμα σας μετά από μια δύσκολη προπόνηση. Με 28γρ ζάχαρης και ξηρούς καρπούς, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει!

Τιμή 0,75 €

Royal τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr

Οι Royal τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών με διάμετρο 25 εκατοστών (25cm), και το συνολικό καθαρό βάρος της συσκευασίας είναι 1200 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές, επιπλέον πλάκες από αλεύρι που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δημιουργία σάντουιτς, burritos, quesadillas και άλλων ειδών φαγητού.

Τιμή 4,11 €

Sdoukos nuts for snack mix it up ανάμεικτοι ξηροί καρποί 35gr

Απολαύστε τους νόστιμους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς Sdoukos nuts for snack mix it up! Μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα των καρπών και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων με το Sdoukos nuts for snack mix it up!
Τιμή 0,51 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ

Τα Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απαλή υφή τους και την απορροφητικότητά τους, τα Libresse σερβιετάκια προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης!
Τιμή 2,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού