• Tesori body spray αποσμητικό hammam 150ml Tesori - 1
  • Tesori body spray αποσμητικό hammam 150ml Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori body spray αποσμητικό hammam 150ml

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

37148
8008970036908
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Tesori d'Oriente σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν, ενώ διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά τη χρήση του.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men extra fresh 150ml

Το Dove deo spray men extra fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να αισθάνονται φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εφίδρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,51 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women nourishing secrets lotus flower 50ml

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς με το Dove roll-on 50ml nourishing secrets lotus flower. Η μοναδική φόρμουλα με λωτό λουλούδι θα σας χαρίσει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας σας!
Τιμή 2,03 €

Noxzema roll-on αποσμητικό classic 50ml

Το Noxzema roll-on αποσμητικό classic 50ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματική προστασία κατά της κακοσμίας και του ιδρώτα. Η φόρμουλα του προϊόντος σας εξασφαλίζει φρεσκάδα και προστασία για πολλές ώρες, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της φρεσκάδας κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr. Ένας συνδυασμός γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί σε μια έκρηξη γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με ένα κομμάτι Enjoeat.
Τιμή 1,88 €

Vileda 3 action σκούπα με λεπτό σπείρωμα

H σκούπα της Vileda με τριπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με τριών ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη, αφήνοντας πεντακάθαρες όλες τις γωνίες.

Ως μια σκούπα από καουτσούκ, η Vileda 3Action είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά δάπεδα, όπως laminate, πλακάκια, PVC ή ξύλο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή το σαλόνι σας.

Τιμή 4,29 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm

Η Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας με στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις λειτουργικές λεπτομέρειες, αυτή η θήκη ρούχων θα προσθέσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 1,79 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

UHU κόλλα super glue 2x3gr

  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

Τιμή 2,91 €