• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML

Ο αφρός WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει μέγιστο κράτημα και όγκο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του styling. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πάτημα!
36603
4064666045078
3,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml

Δώστε στις μπούκλες σας την ελαστικότητα που χρειάζονται με το Garnier Fructis αφρό 200ml. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας και δημιουργήστε μοναδικά και λαμπερά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το look σας!
Τιμή 7,04 €

Taft τζελ μαλλιών wet look No3 150ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

  • Με ελαφρύ κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος
  • Για ένα λαμπερό χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν βρεγμένα
Τιμή 3,54 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,55 €

Wellaflex λακ μαλλιών No4 2nd day volume 250ml

Η Wellaflex Λακ μαλλιών 2 Days Volume, είναι απαλή για το τριχωτό της κεφαλής σας και χαρίζει στα μαλλιά σας ορατά περισσότερο όγκο, ακόμη και τη δεύτερη ημέρα. Απαλά μαλλιά χωρίς να κολλάνε και ισχυρό κράτημα που θα διατηρήσει το χτένισμά σας ανέπαφο για έως και 48 ώρες χωρίς να χάνει την ελαστικότητά του.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Αυτή η vegan* φόρμουλα μαλλιών, δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, παρέχει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και η συσκευασία περιλαμβάνει καπάκι από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,92 €

Always platinum ultra night σερβιέτες 6τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για μέτρια έως βαριά ροή ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τιμή 1,85 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 55x75cm 20τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,89 €

Noxzema roll-on pilot 50ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

Royal φυτική κρέμα μαγειρικής 23% 500ml

Η Royal φυτική κρέμα μαγειρικής με 23% λίπος και συσκευασία 500ml είναι πιθανώς μια κρέμα που χρησιμοποιείται στη μαγειρική για διάφορες εφαρμογές, όπως η προσθήκη σε σάλτσες, σούπες, γαρνιτούρες, γλυκά και άλλα πιάτα.

Τιμή 1,97 €