• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML

Ο αφρός WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει μέγιστο κράτημα και όγκο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του styling. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πάτημα!
36603
4064666045078
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML

Δώστε στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό WELLAFLEX Νο4! Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει διπλό όγκο στα μαλλιά σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεχάστε τα λεπτά μαλλιά και δώστε τους την όγκωση που τους αξίζει με τον αφρό WELLAFLEX Νο4!
Τιμή 3,37 €

Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml

Το Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν το τέλειο κράτημα και τη λάμψη στα μαλλιά τους. Με τη συνδυασμένη δύναμη κράτηματος και λάμψης, αυτό το gel θα σας χαρίσει το look που επιθυμείτε όλη μέρα. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και σταθερά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αγοράστε το Syoss gel μαλλιών και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Barilla linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Viva χυμός με μήλο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη δημιουργία γερού σκελετού. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τονώνει τον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με λιπαρά. 

Τιμή 0,46 €