• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML

Ο δυνατός αφρός της WELLA δίνει στα μαλλιά σας την απαραίτητη δύναμη που χρειάζονται για να διατηρήσουν το styling σας όλη μέρα. Με το EXTRA STARK νούμερο 4, είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε το τέλειο look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
36602
4064666045184
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom spray 888 φυσικό κράτημα 200ml

Με αντηλιακό φίλτρο (UV) για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Απόλυτο styling και τέλεια εμφάνιση που διαρκεί. Ανθεκτικό στην υγρασία, αποτρέπει το φριζάρισμα. 

Τιμή 2,79 €
Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml

Το Syoss Keratin Hairspray παρέχει μέχρι και 48 ώρες πολύ ισχυρό κράτημα για απόλυτο έλεγχο του styling σας. Δυναμώνει τα μαλλιά, παρέχει τέλεια απαλότητα και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών. Η σύνθεση του είναι μη κολλώδης, αφαιρείται εύκολα με το βούρτισμα, δεν αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Κανονική τιμή 4,87 € Τιμή 4,18 €
  • -0,69 €
  • -0,69 €
Syoss hair spray strong hold No3 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray strong hold No3 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray strong hold No3 400ml

Λακ μαλλιών που προσφέρει απαλότητα και κράτημα, για καθημερινή χρήση. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα και απομακρύνεται εύκολα με το χτένισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά και βοηθά στην προστασία τους από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Κανονική τιμή 4,87 € Τιμή 4,18 €
  • -0,69 €
  • -0,69 €

Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 250ml προσφέρει λάμψη και σταθερότητα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 500gr 50τεμ

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 500gr 50τεμ από την εταιρία Lux-Plast είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του, αυτό το σκεύος θα κρατήσει τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα το Lux-plast σκεύος pet και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή σας!
Τιμή 2,56 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €