• Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml Pantene - 1
  • Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
36374
5410076532216
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,64 €

Parisienne elegance hair spray 400ml

Λακ για δυνατό κράτημα. Δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά, ακόμη κι αν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές εντός της ημέρας. Κατάλληλη σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 2,82 €

Got2b πάστα gentleman clay 100ml

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Vanish υγρο oxi action 1lt pink

Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Vanish δρα άμεσα και αποτελεσματικά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 4,07 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού ξηρού οίνου Τζούλια Γεωργιάδη 500ml. Με μια μόνο γουλιά, αισθητική και αρώματα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Ελλάδας. Η εκλεπτυσμένη γεύση του θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ελληνικό ηλιόλουστο κήπο. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο ποτήρι σας.
Τιμή 2,64 €