• Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml Pantene - 1
  • Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
36374
5410076532216
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 250ml προσφέρει λάμψη και σταθερότητα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex!
Τιμή 3,47 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 SENSITIVE 250ml

Η λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και λεία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε τη λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε άψογο styling κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Syoss hair spray max hold No5 400ml

To SYOSS Max Hold, παρέχει μέχρι και 48 ώρες πολύ ισχυρό κράτημα για απόλυτο έλεγχο του styling σας. Η σύνθεση του είναι μη κολλώδης, αφαιρείται εύκολα με το βούρτισμα, δεν αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Serenata κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο 50gr

Το Serenata κρουασάν πραλίνας είναι ένα νόστιμο γλυκό κρουασάν με γέμιση πραλίνας, ιδανικό για ένα γλυκό σνακ ή πρωινό επιδόρπιο. Κάθε κρουασάν ζυγίζει 50γρ και είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε με έναν καφέ ή ένα τσάι. Απολαύστε το υπέροχο γεύση και την τραγανή υφή του Serenata κρουασάν πραλίνας!

Τιμή 0,45 €

Divella σάλτσα μαγειρικής passata di pomodoro 680gr

Πυκνός, αρωματικός χυμός ντομάτας, χωρίς σπόρους, έτοιμος για μαγειρική.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι γευστικό προϊόν.

Τιμή 1,55 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth satin & moon lily 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick 250ml Moonlilly. Η φρέσκια μυρωδιά του Moonlilly θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών νύχτων και ρομαντικών στιγμών. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,16 €