• Condito ketchup 4,1kg Condito - 1
  • Condito ketchup 4,1kg Condito - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito ketchup 4,1kg

Η κλασική μας κέτσαπ με ευχάριστα, δροσερά αρώματα και λαμπερό κόκκινο χρώμα. Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων. Συνοδεύει από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets.

2368
5202132010161
7,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η κλασική μας κέτσαπ με ευχάριστα, δροσερά αρώματα και λαμπερό κόκκινο χρώμα. Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων. Συνοδεύει από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets.

Ενέργεια Λιπαρά εκ των οποίων
Κορεσμένα
Υδατάνθρακες εκ των οποίων
Σάκχαρα
Πρωτείνες Αλάτι
415kJ/98kcal <0.1g <0.1g 22.9g 15.0g 1.4g 1.50g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €

Condito ketchup top down 550gr

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων που συνοδεύει τέλεια κάθε πιάτο σας. Από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets! Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει! Κατάλληλη για vegans, χωρίς γλουτένη Φτιάχνεται από 825γρ ελληνικές τομάτες!

Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,40 €

Heinz ketchup 1kg

Ακαταμάχητη, πλούσια, αυθεντική HEINZ. Με μοναδική,χαρακτηριστική γεύση, από τομάτες που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο και φτιαγμένη με το πάθος και την τεχνογνωσία της ΗΕΙΝΖ. Καμία άλλη Κέτσαπ δεν έχει τη γεύση της Κέτσαπ ΗΕΙΝΖ.

Τιμή 7,98 €

Hellmann's ketchup squeezy 560gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €

Cesar σκυλοτροφή μοσχάρι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης.

Τιμή 1,53 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 125gr

Πολύχρωμα, τραγανά κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος (68%). Αποτελούν ιδανικό snack, τέλειο κέρασμα και έναν πολύ καλό συνδυασμό για να προσθέσετε γεύση και χρώμα στα γλυκά σας.

Τιμή 2,97 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 70x90cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy διαστάσεων 70x90cm είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των αναγκών σας όσον αφορά τον καθαρισμό και τη διατήρηση του χώρου σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Lux-Plast, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,87 €