• ARIZONA ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 330ml - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (SLIM CAN)
  • ARIZONA ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 330ml - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (SLIM CAN)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArizona

Arizona ice tea πράσινο με μέλι 330ml

47433
0613008743529
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml

Απολαύστε την εξωτική γεύση του Arizona μαύρου τσαγιού ρόδι 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του ροδιού και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml τώρα και ανακαλύψτε την τέλεια αναζωογονητική απόλαυση που προσφέρει.
Τιμή 0,95 €

Fuze tea τσάι με ροδάκινο 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νέου FUZE TEA ΜΑΥΡΟ σε γεύση Peach & Hibiscus. Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει με την εξωτική γεύση του. Απολαύστε το δροσερό, μείγμα μαύρου τσαγιού με γλυκές νότες ροδάκινου και ιβίσκους, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα τροπικό νησί. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γεύση του καλοκαιριού.

Τιμή 0,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο texana 2x160gr

Η Ελληνική σαλάτα Texana της RIO MARE είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρέσκα υλικά, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει η RIO MARE.

Τιμή 5,51 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Τιμή 1,31 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού