• Dimello φιλτρου 250gr, bold αλεσμενο -1€  - 1
  • Dimello φιλτρου 250gr, bold αλεσμενο -1€  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές φίλτρου bold αλεσμένος 250gr (-1€)

Το Dimello φίλτρου 250gr, bold αλεσμένο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν έναν γευστικό καφέ με έντονο άρωμα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με κάθε φλιτζάνι καφέ, απολαμβάνοντας την πλούσια και έντονη γεύση που προσφέρει το Dimello. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό τον υπέροχο καφέ, με έκπτωση 1€ από την εταιρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
33428
5205800003403
4,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melitta καφές espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Meltta καφέ espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg από την εταιρία Melitta. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει με το άρωμά του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την απαλή κρέμα που προσφέρει.
Τιμή 27,22 €

Bianchi nespresso καφές decaf σε κάψουλες 10x5,5gr

Ξυπνάς με τον αρωματικό καφέ decaf Bianchi nespresso και η μέρα σου ξεκινάει με γεύση και απόλαυση. Απολαύστε τον πλούσιο, αρωματικό καφέ χωρίς καφεΐνη σε κάθε γουλιά και απολαύστε την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Με τις κάψουλες 10x5,5gr της εταιρίας Bianchi, απολαμβάνετε πάντα φρέσκο και πλούσιο καφέ που θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Αποκτήστε τώρα τον καφέ decaf Bianchi nespresso και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος που προσφέρει.
Τιμή 3,31 €

Illy καφές espresso αλεσμένος intenso 250gr

Απολαύστε την έντονη γεύση του Illy καφέ espresso intenso αλεσμένος 250gr και ανακαλύψτε την πλούσια αρωματική εμπειρία που προσφέρει. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικων νότων και εντατικής γεύσης και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τον Illy καφέ espresso intenso αλεσμένο 250gr της εταιρίας Illy και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφεΐνη με μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμπειρία.
Τιμή 10,71 €

Bianchi nespresso καφές classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Bianchi nespresso καφέ classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr. Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος που θα σας ταξιδέψουν σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όποτε επιθυμείτε, με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που προσφέρει η εταιρία Bianchi.
Τιμή 3,31 €

Bianchi coffee espresso decaf καφές σε κόκκους 250gr

Καφές φίλτρου σε κόκκους, χωρίς καφεΐνη, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,17 €